Afbeelding
Pixabay

Omleidingen bij verschillende wegwerkzaamheden in zomervakantie

Overig

AMSTELVEEN Vanaf deze week begint de gemeente aan diverse werkzaamheden in Amstelveen. 

Buitenveldertselaan/Beneluxbaan
Tot en met 7 augustus wordt een hele rijbaan van de Buitenveldertselaan afgezet en kan verkeer vanuit Amsterdam niet naar Amstelveen via de Buitenveldertselaan/Beneluxbaan. Omleidingen gaan via Amstelveenseweg en Amsterdamseweg.

Nesserlaan/Bovenkerkerweg
Tot en met vrijdag 26 augustus wordt ter hoogte van de kruising Nesserlaan/Bovenkerkerweg een zogenaamde voorbelasting aangebracht voor het realiseren van een extra opstelvak. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met in- en uit rijdend vrachtverkeer.

Schildersbuurt
Tot en met vrijdag 12 september legt Liander in verschillende fases kabels en leidingen aan in de Schildersbuurt. De werkzaamheden vinden vooral op het voetpad plaats, maar tijdens de uitvoering wordt de rijbaan van de Gerard Doulaan, Adriaen van Ostadelaan of Govert Flincklaan afgesloten.

Op woensdag 10 augustus is daarom de Govert Flincklaan afgesloten ter hoogte van Adriaen van Ostadelaan. De Govert Flincklaan is te bereiken via Gerard Doulaan. Vrijdag 2 september is Gerard Doulaan afgesloten. Politiebureau is bereikbaar via de Pieter Lastmanweg.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: amstelveen.nl/werkzaamheden.

advertentie
advertentie