Schouwburg Amstelveen
Schouwburg Amstelveen Gemeente Amstelveen / pr

Muziek, musical en dans in eindvoorstellingen in Schouwburg Amstelveen

19 juni 2022 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN Half juni sloten Yentl & De Boer het theaterseizoen feestelijk af voor een uitverkocht Schouwburg Amstelveen. Het theater wordt nu overgenomen door Global Ragas – de Indische Muziekschool van Amsterdam –, de Nationale Jeugd Musical School en voor de dansuitvoeringen van FanWork Musicals.

FanWork Musicals presenteert vanaf vrijdag 24 juni, net als voorgaande jaren, aan het eind van het dansseizoen maar liefst negen grote eindshows waarin alle leerlingen kunnen ‘shinen’ op een groot podium voor een zaal vol met ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes.

Global Ragas presenteert op zaterdag 25 juni ‘Spandan Series 2’ in samenwerking met wereldfluitmeester Pt. Hariprasad Chaurasia. De avond opent met uitvoeringen van de studenten, na de pauze speelt de Maestro zelf met Niti Ranjan Biswas op Tabla. Jean Christophe Bonafus & Juka spelen op de Indiase fluit Bansuri.

Op zaterdag 2 juli staan de leerlingen van het Nationaal Jeugd Musical Theater op de planken van de schouwburg om hun talent en harde werk te laten zien tijdens de jaarlijkse eindvoorstelling. Alle leeftijdscategorieën tonen in de voorstelling hun passie voor musical.

Voor meer informatie: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie