De internetbijeenkomst op woensdag 11 mei gaat wel door met Jara Brinkman van aannemer Veenix, Lammert Postma van Rijkswaterstaat en Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen.
De internetbijeenkomst op woensdag 11 mei gaat wel door met Jara Brinkman van aannemer Veenix, Lammert Postma van Rijkswaterstaat en Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen. Rijkswaterstaat

Inloopmarkt in Schouwburg Amstelveen over A9 gaat donderdag niet door

10 mei 2022 om 17:00 Overig

AMSTELVEEN De ‘Iinloopmarkt” (informatiebijeenkomst) over de verbreding van de A9 die donderdagavond in Schouwburg Amstelveen plaats zou vinden, gaat niet door. Rijkswaterstaat heeft dit besloten op verzoek van de gemeente Amstelveen, in verband met het recente overlijden van wethouder Ellermeijer. De informatieavond wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Informatie hierover volgt. Het (online) webinar vindt wel plaats zoals gepland op woensdagavond 11 mei.  

Tijdens het webinar wordt toegelicht hoever de werkzaamheden inmiddels zijn, wat er komend jaar gaat gebeuren en welke hinder dat oplevert voor de omgeving en het verkeer. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Jara Brinkman van aannemer Veenix en Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen vertellen tijdens de online presentatie over de komende werkzaamheden. Tijdens het webinar kunnen er ook vragen ingestuurd worden. Als een vraag niet tijdens de online bijeenkomst beantwoord kan worden, gebeurt dat na het webinar alsnog per e-mail.

Wie de online bijeenkomst op 11 mei wil bijwonen, moet zich vooraf aanmelden. Dat kan via https://channel.royalcast.com/webcast/a9baho/20220511_1

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie