Lenette van Dongen.
Lenette van Dongen. Foto: Annemieke van der Togt

Shows Lenette van Dongen en Henry van Loon te zien in schouwburg

10 april 2022 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN De cabaretiers Henry van Loon en Lenette van Dongen staan op 22 en 23 april in Schouwburg Amstelveen. Henry van Loon gaat in ‘Jannie the Dog Show’ in op de nieuwe levensfase waarin hij verkeert; hij werd vader en pup Jannie kwam in zijn leven. Lenette van Dongen komt nog één keer terug met haar bejubelde show ‘Paradijskleier’; een show vol scherpe observaties, liedjes en een trampoline.

Henry van Loon zat door als gevolg van de wereldwijde pandemie zat Henry van Loon ineens permanent binnen met zijn nieuwe hond. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was volgens hem compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. Henry van Loon keert dolgraag terug naar het theater. Zijn “Jannie the Dog Show’ begint vrijdag 22 april om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen.

Lenette van Dongen brengt op zaterdag 23 april haar theatershow ‘Paradijskleier’. Daarin is ‘Saai is het nieuwe spannend’ haar motto. Ze fileert op hilarische wijze dromen en laat de bezoekers weer verliefd worden op hun eigen werkelijkheid.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie