Annejet van der Zijl
Annejet van der Zijl PR / Aangeleverd

Annejet van der Zijl te gast in eerste editie Literair Cafe Amstelveen

8 april 2022 om 12:00 Overig

 AMSTELVEEN Voor boekenliefhebbers die bijzondere auteurs in levende lijve willen ontmoeten, gaat in Amstelveen het Literair Café 102 van start. Bestsellerauteur Annejet van der Zijl trapt de maandelijkse avonden af en komt op donderdagavond 21 april op bezoek in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Tijdens het Literair Café 102 kunnen bezoekers hun brandende vragen stellen, ervaringen delen, of misschien wel een literaire discussie met hun favoriete schrijver. De auteurs vertellen natuurlijk over en dragen voor uit hun nieuwste werk. 

EXTRA VERDIEPING Het Literair Café 102 vindt plaats in de bibliotheek (102 is het huisnummer aan het Stadsplein waar de bibliotheek gevestigd is, red.). De maandelijkse avond wordt samen met boekhandel Libris Venstra georganiseerd die in hetzelfde pand huist. “Verhalen krijgen extra verdieping wanneer je er over praat. Auteurs zijn bovendien vaak interessante mensen met het talent om goed te kunnen vertellen. Dat maakt zo’n literaire avond bijzonder,” aldus Daphne Janson, directeur van Bibliotheek Amstelland. “Bovendien ontmoet je er andere leesliefhebbers.”

ACHT BESTSELLERS Annejet van der Zijl bezoekt het eerste Literair Café op donderdag 21 april. Ze is een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land en wordt niet voor niets de koningin van de literaire non-fictie genoemd. Met inmiddels acht bestsellers op haar naam, ontving ze meerdere prijzen voor haar oeuvre. Ada Ruiter van Libris Venstra en Anton Furnée van de Bibliotheek Amstelland gaan in het Literair Café met haar in gesprek over haar nieuwste boek ‘Fortuna’s kinderen’. Het is een inspirerende familiesaga over het Nederlandse slavernijverleden.

Het Literair Café 102 met Annejet van der Zijl vindt op donderdag 21 april van 19.30 tot 21.00 uur plaats in  Bibliotheek Amstelland aan Stadsplein 102. De toegang bedraagt 15 euro voor leden van de bibliotheek en 17,50 euro voor niet-leden.  Kaarten  zijn te koop via www.debibliotheekamstelland.nl/agendaDeel dit artikel via:
advertentie
advertentie