De online bijeenkomsten gaan over de Algemene Verordening Gegevensbeschermingen en de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen.
De online bijeenkomsten gaan over de Algemene Verordening Gegevensbeschermingen en de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. Pixabay

Online bijeenkomsten voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen

Overig

AMSTELVEEN Vrijwilligerscentrale Amstelveen houdt op donderdagavond 17 maart twee gratis online bijeenkomst voor organisaties, stichtingen en verenigingen in Amstelveen en Aalsmeer. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt van 18.30 tot 19.30 uur een update gegeven over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarna komt van 18.30 tot 19.30 uur de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) aan bod. Belangstellenden kunnen zich voor één of beide bijeenkomsten aanmelden.  

Tijdens deze avond wordt het thema ingeleid door een deskundige van het Instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen. Deelnemers krijgen antwoord op vragen als: hoe staat jouw organisatie, stichting of vereniging ervoor en heb je alles geregeld? Ook andere vragen kunnen aan bod komen.

De Vrijwilligerscentrale heeft de online bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer. Aanmelden kan amstelveenvoorelkaar.nl/cursusaanbod

De eerste 20 aanmelders ontvangen enkele dagen voor de bijeenkomst de link naar de betreffende onlinebijeenkomst.

advertentie