Een Urbanuskerkje op schaal nagemaakt met een beperkte oplage.
Een Urbanuskerkje op schaal nagemaakt met een beperkte oplage. Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

Verkoop van kerstbomen en kerststukjes voor het goede doel

4 december 2021 om 11:00 Overig

AMSTELVEEN In de kassen van het voormalig tuincentrum Life & Garden aan de Handweg 121 te Amstelveen worden sinds 27 november kerstbomen en kerststukjes voor het goede doel verkocht. De Lions Club Amstelveen verkoopt kerstbomen voor Hospice Amsteloever dat aan Lindenlaan 315 moet komen. De vrienden van de Bovenkerkse Urbanuskerk verkopen kerststukken voor de herbouw van de door brand verwoeste kerk. De verkoop vindt dagelijks plaats van 10.00 tot 17.00 uur en op zondags van 11.00 tot 17.00 uur. De laatste verkoopdag is op zondag 19 december. 

In de tijdelijke kerstwinkel zijn meer dan honderd verschillende kerststukken verkrijgbaar vanaf vijf euro. De bijzondere kerststukken worden gemaakt door vrijwilligers en bloembinders met spullen die geschonken zijn door bedrijven en particulieren. Elke vrijwilliger heeft zijn eigen stijl zodat het assortiment echt uniek is te noemen. Klanten mogen ook een ondergrond voor een kerststuk aanleveren dat dan in overleg met een bloembinder binnen ekle dagen naar wens wordt gemaakt. Er zijn kerststukken met de St Urbanus Chocolade. speciale kerststukken voor op het kerkhof en kerststukken voor kinderen. Speciaal is een Urbanuskerkje dat op schaal is nagemaakt. Met een beperkte oplage en eventueel opgemaakt als kerststuk met licht tot in de toren.

Om de sfeer te verhogen wordt de verkoop in de weekenden van 11 en 12 december en 18 en 19 december op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur omlijst met livemuziek, zang, erwtensoep, chocomel, glühwein en verschillende wokshops.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie