De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen op elk moment van de dag.
De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen op elk moment van de dag. www.panovi.nl

PostNL pakket- en briefautomaat staat nu ook in Amstelveen

25 november 2021 om 11:30 Overig

AMSTELVEEN Aan de Noorddammerlaan staat sinds woensdag een pakket- en briefautomaat van PostNL. Inwoners van Amstelveen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Deze automaat betekent voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Amstelveners kunnen voortaan terecht bij de pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen. 

De pakket- en briefautomaat in Amstelveen is 2 meter hoog en 4 meter breed en bestaat uit 49 lockers en een brievenbus. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL begon de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. Inmiddels staan er zo’n 185 pakket- en briefautomaten in Nederland. Meer informatie op de pagina over pakket- en briefautomaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie