Taxateur Arie Molendijk
Taxateur Arie Molendijk PR

Arie Molendijk taxeert oude boeken in hotel in Amstelveen

7 november 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Taxateur Arie Molendijk houdt op vrijdag 12 november een taxatiemiddag in het Best Western Plus Hotel Amstelveen. Hij taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

De taxateur werkt al jaren samen met diverse instellingen.  Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail,” aldus Molendijk.

De kosten voor een taxatie bedragen 5 euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. “Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.”

De taxatiemiddag vindt op vrijdag 12 november van 14.00 tot 16.30 uur plaats in de lounge van het hotel aan Grutterij 5. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak via 06-2717.7625. Voor meer Informatie: molendijkboeken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie