Afbeelding
PR

Een boek cadeau tijdens Nederland Leest

3 november 2021 om 15:30 Overig

AMSTELVEEN November staat in het teken van de campagne Nederland Leest. Nieuwe en bestaande leden krijgen het boek ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis cadeau en zijn er activiteiten in het thema ‘Over de grens’.

GRENZEN VERLEGGEN Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen. Met de campagne Nederland Leest wil de bibliotheek haar bezoekers uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan over het cadeauboeken het thema.

Tijdens Nederland Leest organiseert de bibliotheek een avond in Uithoorn met schrijver Adriaan van Dis (12 november). In Amstelveen vertelt Marc Roth over hoe politiek en kunst onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in Noord-Korea (18 november), neemt Marion Bloem de luisteraars mee in haar persoonlijke verhaal als Indische vrouw (4 november) en kun je je eigen verhaal vertellen in dichtvorm tijdens het Poëziecafé (25 november). Bekijk het programma en reserveertickets op bibliotheekamstelland.nl/NederlandLeest2021.

LIDMAATSCHAP Wie in november of december lid wordt van de bibliotheek, krijgt het boek én betaalt geen inschrijfgeld. Sinds de heropening in mei is het ledenaantal van Bibliotheek Amstelland met ruim 600 gegroeid. De bibliotheek wil met deze actie de stijgende lijn doorzetten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie