Plien & Bianca in 'En nu dan?'.
Plien & Bianca in 'En nu dan?'. Annemieke van der Togt

Plien & Bianca met ‘En nu dan?’ in Schouwburg Amstelveen

24 oktober 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Het bekende duo Plien & Bianca brengt op maandag 1 en dinsdag 2 november om 20.00 uur de kolderieke theatershow ‘En nu dan?’ in Schouwburg Amstelveen. In de voorstelling komen onder meer gefrustreerde kabouters, giraffen en een kanon voorbij en ook de ‘Changing of the Guard’ zoals die bij Buckingham Palace plaatsvindt, staat op de revue.

Plien (van Bennekom) en Bianca (Krijgsman) staan bekend om hun meesterlijke typetjes, turboverkledingen, scherpe dialogen en sublieme timing. Ze brengen op 1 en 2 november in Schouwburg Amstelveen een onbekommerde avond vol humor in een majestueus decor.

MARGREET HEEFT DE GROEP VERLATEN De schouwburg heeft voor volgende week ook een extra voorstelling op het programma staan van ‘Margreet heeft de groep verlaten’ met onder meer Lies Visschedijk. De parodie op de app-cultuur stond al op het programma voor 10 november in de kleine zaal, maar die voorstelling is al uitverkocht. De bijgeboekte voorstelling is te zien op vrijdag 5 november. De voorstelling van Mugmetdeghoudentand gaat over een straat met dertig buren die samen een appgroep hebben. Op een dag verlaat Margreet, de buurvrouw van nummer 32, de appgroep en in de dagen daarna gaat het over niets anders meer. Waarom heeft Margreet de groep verlaten? De voorstelling begint op vrijdag 5 november om 20.30 uur. 

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Lies Visschedijk en Dick van den Toorn in ´Margreet heeft de groep verlaten'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie