Sven Keltering
Sven Keltering Eigen foto

Sven Keltering directeur van kringloopwinkel Amstelveen

Overig

[AMSTELVEEN Sven Keltering is deze maand begonnen als directeur-bestuurder bij stichting Kringloopwinkel de Boem in Amstelveen (voorheen De Boemerang). Aanhoudende groei van de organisatie en de wens om verder te verduurzamen vroegen volgens de stichting om een professionaliseringsslag. Zodoende was er de wens om een directeur-bestuurder aan te nemen.

Keltering heeft ruime ervaring in het sociale werkveld en als directeur. Hij heeft erg veel zin om De Boem, inmiddels een begrip in Amstelveen, te laten groeien en op die manier nog meer voor mens en milieu te kunnen betekenen. Samen met de nieuwe Raad van Toezicht zal hier het komende jaarvorm aan worden gegeven.

Het eerste punt dat de agenda staat, is de op handen zijnde verhuizing va de kringloopwinkel. In oktober maakt het oude pand aan de Maalderij plaats voor woningbouw en krijgt De Boem een nieuwe stek aan de overkant op beijrventerrein Bovenkerk. “In het nieuwe pand is meer ruimte en kunnen we onze klantenkring een uitgebreider assortiment aanbieden. Het pand is nieuw, maar onze service en artikelen zijn als vanouds,” aldus Sven Keltering. Klanten worden op de hoogte gehouden via social media of via www.deboem.nl

advertentie
advertentie