Afbeelding
Stadshart Amstelveen

Rolschaatsdisco in Stadshart na sluitingstijd tijdens ‘Amstelveen in 24hrs’

10 september 2021 om 11:21 Overig

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen opent op zaterdagavond 25 september na sluitingstijd de deuren voor een rolschaatsdisco. Deze is in het eerste uur (van 19.00 tot 20.00 uur) speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar in timeslots van 20 minuten. Daarna is het van 20.00 tot 22.00 uur de beurt aan liefhebbers vanaf 16 jaar in timeslots van 30 minuten. Deelname aan de rolschaatsdisco is gratis, maar belangstellenden moeten zich wel vooraf inschrijven.

Stadshart Amstelveen heeft in het kader van ‘Amstelveen in 24hrs’ besloten om eenmalig haar deuren in de avond te openen voor deze pop-up rolschaatsdisco. Liefhebbers kunnen zo na sluitingstijd ervaren hoe het is om over het centrale plein in het overdekte winkelcentrum te rolschaatsen. Dunkin’ Donuts is die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek.

Rolschaatsen in de maten 30 tot 48 zijn op locatie gratis te gebruiken. De rolschaatsdisco is bereikbaar via entree 3 (bij The Bodyshop) en ouders en kijkers zijn welkom om mee te gaan met de rolschaatsers. Een DJ zorgt voor de bijpassende disco-deuntjes. Aanmelden is mogelijk via receptie@stadshartamstelveen.nl onder vermelding van naam, voorkeurstijdslot en het aantal personen dat mee wil doen. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus alleen na bevestiging is de reservering definitief.

Stadshart Amstelveen staat tijdens de reguliere openingstijden in het teken van de  komst van de nieuwe herfst- en wintercollectie. Er wordt dan een ‘Fashion Fun Fair’ weekend. er worden meerdere bakfietsen omgetoverd tot rondtrekkende kermiswagens waar jong en oud kans maken op een fashion cheques en cadeautjes door touwtje te trekken, eendjes te vangen of suikerspinnen te draaien. Ook kunnen kinderen kosteloos een ritje maken in de mini-zweefmolen op het Binnenhof en kunnen volwassenen bij de winkels in de watten worden gelegd met beauty touch-ups en fashion workshops. 

De activiteiten die de Fashion Fun Fair omlijsten vinden zowel zaterdag 25 als zondag 26 september plaats van 13.00 tot 17.00 uur in en rondom Stadshart Amstelveen. Deelname aan de activiteiten is gratis en kinderen tot en met 8 jaar hebben altijd prijs. Verschillende winkels hebben dit weekend speciale aanbiedingen. Ook geven verschillende zaken goodie bags en give-aways weg. Op de website van Stadshart Amstelveen is vanaf 17 september het complete overzicht aan activiteiten te vinden.  Veel winkels werken op inschrijving. In de week voor het event maken bezoekers via de Facebook- en Instagram-pagina van Stadshart kans op 250 euro shoptegoed met een Personal Shopper-sessie. Het gehele weekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Voor meer informatie en het programma zie: stadshartamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie