Deelnemers aan de eerste editie van de speurtocht in de meivakantie.
Deelnemers aan de eerste editie van de speurtocht in de meivakantie. Poppentheater Amstelveen

Poppentheater zet speurtocht voor kleuters uit in Elsrijk

26 juli 2021 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Kleuters kunnen van vrijdag 30 juli tot en met vrijdag 6 augustus meedoen aan een speurtocht die het Amstelveens Poppentheater voor de tweede keer heeft uitgezet in de wijk Elsrijk. De eerste editie vond plaats in de meivakantie. Deelname kost 9 euro per speurtocht en vooraf opgeven is geboden om te voorkomen dat deelnemers elkaar in de weg lopen.

Het Amstelveens Poppentheater is gevestigd aan de Wolfert van Borsselenweg 85A in de wijk Elsrijk. ‘Het is een hele mooie buurt waar,als je goed kijkt, veel te zien en te ontdekken is,’ stelt het Poppentehater. Deelnemers speuren tijdens de tocht naar dieren, kabouters en zelfs handpoppen. 

Starten kan vanaf vrijdag 30 juli tot en met vrijdag 6 augustus van 10.00 tot 15.30 uur. Start- en eindplek is het Poppentehater en deelname aan de speurtocht duurt een uurtje. Om elkaar niet in de weg te lopen worden deelnemers verzocht om op tt geven op welke dag en of zij in de ochtend of middag willen starten. Reserveren kan via: info@amstelveenspoppentheater.nl, 020-645.0439 of via Whats App 0631958380.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie