Opname van podcast 'Je brein is er dol op!'
Opname van podcast 'Je brein is er dol op!' Bibliotheek Amstelland

Bibliotheek Amstelland lanceert podcastserie ‘Je brein is er dol op!’

6 juni 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Bibliotheek Amstelland presenteert de nieuwe podcastserie ‘Je brein is er dol op!’. Daarin behandelen de programmamakers van de Bibliotheek Amstelland actuele onderwerpen, met in elke aflevering een bijzondere gast. Ook komt an bod wat de bibliotheek voor luisteraars kanb betekenen.

‘Je brein is er dol op!’ wordt gemaakt door Anton Furnée, Meliza de Vries en Hiske Deinema. “Met de podcast gaan we in gesprek met elkaar, onze bezoekers en deskundigen. We maken korte podcast series die op specifieke doelgroepen zijn gericht. Door verschillende rubrieken af te wisselen zorgen we naast kennis opdoen, ook voor ontspanning en inspiratie,” vertelt  Hiske Deinema.

De eerste reeks afleveringen staat in het teken van voorlezen, kinderboeken en meertaligheid. Aflevering één staat inmiddels online, waarin Anton, Meliza en Hiske collega en (ervarings)deskundige Maarten Spaan alles vragen over het voorlezen aan 8-plussers. Maarten Spaan vertelt waarom voorlezen aan je kinderen gedurende de hele basisschool tijd zo belangrijk is en geeft tips om dit te doen.

Meer informatie over de podcast en een overzicht van de afleveringen is te vinden op debibliotheekamstelland.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie