Samen met directeur marketingzaken Ronen Weisz (links)heeft Maarten een nieuw Jacob Jensen-horloge uitgezocht.
Samen met directeur marketingzaken Ronen Weisz (links)heeft Maarten een nieuw Jacob Jensen-horloge uitgezocht. Jeroen Ahlers

Verloren horloge na oproep niet gevonden, fabrikant biedt nieuwe aan

21 maart 2021 om 10:30 Overig

AMSTELVEEN In het Amstelveens Nieuwsblad stond eind februari een oproep over een verloren horloge. Eigenaar Maarten had het uurwerk verloren bij een val op het ijs van de Poel. Daarbij was hij flink geblesseerd geraakt. Hij was erg gehecht aan het Jacob Jensen-horloge, was te lezen in het bericht en hij wilde het graag terug hebben. Het horloge werd echter niet gevonden. Daarop nam de producent van de Jacob Jensen-horloges contact op met de redactie van de krant en bood aan om het klokje te vervangen door een nieuwe. 

Onlangs werden Maarten en goede vriendin Joke gastvrij ontvangen door Jeroen Ahlers, marketing manager van Jacob Jensen watches en Ronen Weisz, directeur marketingzaken van de Weiszgroup die wereldwijd werkt, met roots in Amstelveen.

Het bleek dat Maarten veel belangstelling heeft voor Deens design, hij had in Denemarken een designmuseum bezocht waar ook Jacob Jensen-horloges te zien zijn. Die horloges zijn geraffineerd simpel, erg mooi vond hij ze. Beide heren waren geroerd door het feit dat Maartens ongeval hem zijn horloge had gekost en ze hebben hem een prachtig nieuw exemplaar geschonken. Maarten is er geweldig blij mee. Helaas zal hij even moeten wachten met dragen want hij heeft nog altijd een brace om zijn geblesseerde linker pols.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie