Jerrel uit Amstelveen moest het Big Brotherhuis na twee weken weer verlaten.
Jerrel uit Amstelveen moest het Big Brotherhuis na twee weken weer verlaten. Foto RTL

Jerrel uit Amstelveen verlaat Big Brotherhuis als vijfde afvaller

19 februari 2021 om 12:03 Overig

AMSTELVEEN De 25-jarige Jerrel uit Amstelveen heeft het Big Brotherhuis donderdagavond in de Big Brother liveshow als vijfde afvaller  moeten verlaten. Hiermee komt zijn Big Brother avontuur tot een eind. Hij kwam begin deze maand samen met de 19-jarige Matt als nieuwe bewoner in de het huis van het tv-programma dat eind december van start ging.

Jerrel werd op 4 februari samen met Matt in de liveshow door de bewoners het huis ingestemd. Jerrel was niet op zijn mondje gevallen en zette al snel na binnenkomst zijn stempel op het huis. Nadat hij door mede-bewoners op zijn gedrag werd aangesproken vond hij uiteindelijk zijn draai. Jerrels visagie-kunsten zorgden regelmatig voor wat extra glamour in huis.

Het was volgens RTL een spannende nominatie in het huis op woensdag. Michel werd genomineerd door de mede-bewoners met de meeste stemmen. Jerrel, Nick en Jill kwamen op een gedeelde tweede plaats. Dat betekende dat huismeester Zoey één van de overige 3 genomineerden kon veilig stellen. Nadat haar keuze eerst op Jerrel viel, besloot ze na enige tijd toch nog haar keuze te wijzigen en Jill veilig te stellen.

Big Brother wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Bij Videoland kan via twee livestreams 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie