Afbeelding
Shutterstock

Loop een hart voor jouw liefde op Valentijnsdag

9 februari 2021 om 07:01 Overig

AMSTELVEEN Op 14 februari is het Valentijnsdag, tijd om iets moois te doen voor de liefde. Want Valentijnsdag is dit jaar wat AmstelveenSport betreft niet alleen voor een (geheime) liefde, maar juist voor een ouder, een kind, een beste vriendin of een sportclub. Om die liefde zichtbaar te maken, organiseert AmstelveenSport een hartenloop voor alle inwoners van Amstelveen. 

Op 14 februari kan iedereen een parcours van ongeveer 5 kilometer in de vorm van een hart wandelen of hardlopen. Via de gratis RunGo app wordt dit hart zichtbaar op de telefoon. Daarna kan het als blijk van liefde op social media gezet worden of met een geliefde gedeeld worden. Of het nu voor een partner, een familielid of uit clubliefde is, iedereen kan op zijn eigen moment een hart lopen met AmstelveenSport! 

Om mee te kunnen doen moet de ‘RunGo’ app gedownload worden. In de app staat de Hartenloop in Amstelveen. Als het hart op social media gedeeld wordt met #hartenloop dan deelt AmstelveenSport het hart met de persoonlijke boodschap op haar eigen tijdlijn. Zo ziet heel Amstelveen dit mooie gebaar. 

MEER INFORMATIE Voor meer informatie over deze actie of voor meer informatie over bewegen in Amstelveen, neem contact op met Sebastiaan Huijsmans, via beweegcoach@amstelveensport.nl of 088-8585104.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie