Afbeelding
Politie.nl

Zeven aanhoudingen in Amstelveen en Osdorp na controle voertuig, drugs in beslag genomen

4 februari 2021 om 13:21 Overig

AMSTELVEEN De politie heeft dinsdag 2 februari zeven personen aangehouden die worden verdacht van bezit en handel in verdovende middelen. Het gaat om vijf mannen en twee vrouwen in de leeftijd tussen 26 en 62 jaar. Naast de aanhoudingen namen agenten grote hoeveelheden verdovende middelen in beslag.

WAPEN De zaak kwam aan het licht nadat agenten bij een gerichte actie en een daarop volgende voertuigcontrole in Osdorp op twee mannen stuitten met een wapen en sporen van hennep in hun auto. Nadat het duo was aangehouden, leidde nader onderzoek naar een woning aan de Watercirkel in Amstelveen. 

OP DE VLUCHT Achter het flatgebouw en in de bosschages werd een man aangetroffen die in het bezit was een grote hoeveelheid drugs. Hij wilde aan zijn aanhouding ontkomen en rende weg. Na een korte achtervolging kon deze vluchtende man ook worden aangehouden. 

WEEDPLANTAGE Een korte zoektocht leidde naar een woning waar agenten nog eens vier mensen aanhielden. Daar werden naast drugs ook verpakkingsmateriaal en mobiele communicatieapparatuur in beslag genomen. In de directe omgeving van deze woning troffen agenten een weedplantage aan die kort daarvoor was geoogst.
Alle verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor, de politie onderzoekt hun exacte betrokkenheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie