Afbeelding
PR

Nieuw boek van Xiomara Coutinho heeft spiritueel thema

25 januari 2021 om 15:15 Overig

AMSTELVEEN Bij Uitgeverij Boekscout verscheen vrijdag 22 januari het nieuwe boek 'De spirituele betekenis van mijn depressie - Anders denken over het beleven van emoties' van de Amstelveense Xiomara Coutinho. Het boek heeft een spiritueel thema.

Ieder mens krijgt weleens te maken met tegenslag. Enkele jaren geleden kreeg Xiomara hier ook mee te maken. Ze was manisch depressief en wilde graag begrijpen wat er in haar aan de hand was. Ze begon haar eigen gevoelens en belevingen te onderzoeken. Zo kwam ze erachter dat het niet juist verwerken van emotionele gebeurtenissen tijdens de jeugd, later in de ontwikkeling voor problemen zorgt. In dit boek neemt ze de lezer mee in haar belevingswereld en de uitdagingen die ze heeft doorlopen in het begrijpen van haar manische en depressieve stemmingen. Met behulp van haar spirituele gidsen is de belevingswereld haar persoonlijke onderzoekslaboratorium geworden.
Xiomara Coutinho is geboren in 1983 in Paramaribo, Suriname. Van kleins af aan uit haar belevingswereld zich door dromen over onder andere de slavernijtijd. Door het slavenverleden van haar voorouders, heeft haar Winti religie zich niet positief kunnen ontwikkelen, wat van grote invloed is geweest op haar identiteitsvorming. Met dit eerste boek maakt zij als Surinaamse een begin aan het herstel van haar Winti religie die in haar bewezen heeft een holistische universele kracht te bezitten en haar beter heeft geholpen dan de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Emoties zijn voor haar boodschappen van de universele levensenergie, de geest, die in ieder mens voor harmonie in het leven wil zorgen. Het bijzondere van emoties zijn voor haar de invloed die de mens op zichzelf kan hebben door het kennen, doorlopen en beheersen van de eigen belevingen. Dit boek kan hierin ondersteuning bieden.
Het boek 'De spirituele betekenis van mijn depressie - Anders denken over het beleven van emoties' is verkrijgbaar in paperback-uitvoering voor 19,50 euro inclusief verzending in Nederland en België.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie