Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Vanaf vandaag inschrijven voor isolatieactie gemeente om woning te verduurzamen

21 januari 2021 om 11:15 Overig

AMSTELVEEN De gemeente wil met een isolatieactie het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen inwoners isolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs. Vanaf vandaag kunnen inwoners zich inschrijven.

Floor Gordon, wethouder Duurzaamheid: “Isoleren, isoleren, isoleren! Dat is de komende jaren onze kernboodschap aan Amstelveen. Beter isoleren zorgt voor een besparing op de energierekening en voor meer wooncomfort. Gezamenlijk stoten we minder CO2 uit en dragen we bij aan de klimaatdoelen. Met deze isolatieactie helpen wij u om energiebesparing eenvoudiger te maken. Door in te kopen met een grote groep huiseigenaren worden de voorwaarden van de isolatiemaatregelen gunstig.”

ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST Ter voorbereiding op de actie wordt donderdag 26 januari een informatiebijeenkomst gehouden. Inwoners kunnen zich via de computer, tablet of telefoon aanmelden. Een stap voor stap uitleg is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen. Tijdens deze informatiebijeenkomst zal de isolatieactie verder worden toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan de gemeente, het Energieloket Amstelveen en de installateur.

INSCHRIJVEN ISOLATIEACTIE Vanaf vandaag kunnen inwoners zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over onder andere de locatie van de isolatie. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen ze besluiten of ze meedoen met de actie. Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen

De actie is opgezet in samenwerking met het Energieloket Amstelveen. Technische specialisten van energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning zal uitvoeren. Het isolatiebedrijf voldoet aan strenge voorwaarden, waardoor kwaliteit, service en garantie worden gewaarborgd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie