Erwin Nyhoff.
Erwin Nyhoff. Robert Westera

Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in P60

13 december 2020 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Erwin Nyhoff is op donderdag 21 januari de hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in P60 in Amstelveen. In Behind the Music blikt gastheer en interviewer Martin Kuiper met Nyhoff terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met intimi van Nyhoff. De zanger en gitarist boekte in de jaren negentig grote successen met zijn band The Prodigal Sons en na enkele magere jaren leerde het grote publiek hem kennen door zijn deelname aan The Voice in 2011, waar hij als finalist eindigde.

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal (prominente) personen uit de omgeving van Nyhoff over de zanger en gitarist. Het gat daarbij om Albert Bartelds (voormalig bandlid en manager van The Prodigal Sons), producer Rene Meister, The Voice-coach Angela Groothuizen en gitarist Rob Winter (bekend van de band van Marco Borsato), die met Nyhoff de laatste jaren in de theaters speelt. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond vertoond en vormen de rode draad voor een interactieve avond.

De show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. Er zijn verschillende maatregelen getroffen om van het bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken. Zo worden bezoekers in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en worden drankjes aan tafel geserveerd. 

Behind the Music begint op donderdag 21 januari om 20.30 uur (zaal open 20.00 uur). Tickets vanaf 16,50 euro. Meer informatie: p60.nl/21-01-2021/behind-the-music-erwin-nyhoff

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie