Afbeelding
Eigen foto

Bewoners Jacob van Lennepplantsoen in Amstelveen winnen 1 miljoen euro in Postcodeloterij

25 oktober 2020 om 21:20 Overig

AMSTELVEEN Bewoners van het Jacob van Lennepplantsoen die deelnemen aan de Postcodeloterij hebben samen 1 miljoen euro gewonnen. De winnaars verdelen dit bedrag met elkaar. 

Postcodeloterij-ambassadeur Nicolette van Dam kwam naar Bovenkerk om de cheques uit te delen in postcodegebied 1187AL. De winnaars waren blij verrast toen zij met de door hen gewonnen prijs aan de deur kwam. Zij winnen bedragen variërend van 50.000 tot 150.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Sonja (66) wint maar liefst 150.000 euro: “Ik ga er rustig over nadenken, maar ik ga in ieder geval mijn kinderen en kleinkinderen blij maken.”

Anastacia (67) wint 50.000 euro en is blij verrast: “Ik kom uit Suriname, maar mijn kinderen zijn daar nog nooit geweest. Nu kan ik ze eindelijk laten zien waar hun moeder vandaan komt. Als het weer kan, natuurlijk!”

Ook Loes (74) en Toon nemen een cheque van 50.000 euro in ontvangst: “Wat een mooi cadeau! Nu hopen dat het snel weer mogelijk is om naar het buitenland te gaan, dan kunnen we een mooie reis maken!”

De SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro wordt wekelijks getrokken en gepubliceerd. De prijs wordt verdeeld op basis van het aantal winnende loten in een postcode.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie