Afbeelding
Schouwburg Amstelveen

Benefietvoorstelling 'Dolfje Weerwolfje' voor Fight Cancer levert ruim 34.000 euro op

20 januari 2020 om 10:16 Overig

AMSTELVEEN De benefietvoorstelling ´Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks´' in Schouwburg Amstelveen heeft zondag ruim 34.000 euro opgehaald voor Fight Cancer.  De benefietvoorstelling was georganiseerd door Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties. 

Het initiatief van deze middag kwam van de 12-jarige Tzippy de Wolff, die Foeksia de miniheks speelt in de voorstelling. Haar vader heeft voor de tweede keer kanker, een zware tijd voor haar hele familie. Daarom wilde zij graag iets doen voor gezinnen die hier mee te maken hebben én zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Het initiatief werd direct omarmd door de schouwburg en de producent.

Dankzij de belangeloze inzet van Schouwburg Amstelveen, Rick Engelkes Producties en van Tzippy en haar ouders, was de voorstelling volledig uitverkocht. Met de volledige opbrengst van de kaartverkoop en heel veel donaties is het enorme bedrag van 34.943 opgehaald. De opbrengst gaat geheel naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker.

Schouwburg Amstelveen bedankt iedereen die zich zo vol enthousiasme heeft ingezet voor dit mooie initiatief van harte voor hun steun.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie