De nieuwe en de oude voorzitter van afdeling Amstelland: Daan Kroone en Hans Gort.
De nieuwe en de oude voorzitter van afdeling Amstelland: Daan Kroone en Hans Gort. KHN Amstelland

Daan Kroone nieuwe voorzitter afdeling Amstelland Horeca Nederland

19 december 2019 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Daan Kroone, onder meer eigenaar van Day Foodbar in Amstelveen, is benoemd tot nieuwe voorzitter van de afdeling Amstelland van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij heeft de voorzittershamer overgenomen van voorzitter Hans Gort. Daan Kroone heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: "Ik wil horecaondernemers in ons gebied meer met elkaar verbinden en betrekken bij lokale activiteiten en evenementen." 

Daan Kroone is ook eigenaar van het Amsterdamse CavaTaria en opent binnenkort in Uithoorn de deuren van Gerrit eten, drinken, brouwen. Naast hem komen ook Wim Pel van de Loetje Groep en Gaby Galstaun van BLVD Café het bestuur versterken.

Kroone gaat zich de komende tijd onder andere richten op samenwerken en verbinden. "Het belangrijkste is dat we elkaar kunnen vinden als het nodig is en dat iedere ondernemer zo goed mogelijk kan presteren en excelleren door samen te werken."

KHN Amstelland wel zich inzetten om nog beter te worden gehoord en gekend in belangrijke dossiers van de betreffende gemeentes. "Onze branche is een belangrijke economische speler en werkgever in dit gebied. De diversiteit van de horeca en het aantal horecabedrijven is de afgelopen jaren gegroeid. Wij willen meepraten met voor horeca belangrijke onderwerpen. Het is dus essentieel dat we dat samen doen," aldus Kroone.

KHN Amstelland behartigt de belangen van de horecaondernemers in de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel. Het bestuur van KHN Amstelland wordt gevormd door horecaondernemers uit alle vijf gemeenten en met diverse type horecabedrijven.

Het bestuur bestaat nu uit: Daan Kroone (Day Foodbar Amstelveen, CavaTaria, Holy Spanish food Amsterdam en Gerrit eten, drinken, brouwen Uithoorn), Gaby Galstaun (BLVD Café Amstelveen), Ruud Vismans (The Beach Aalsmeer), Natasha Verheij (Het Wapen van Diemen en Brasserie Golfbaan Weesp) en Wim Pel (Loetje Groep Ouderkerk).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie