Wethouder Marijn van Ballegooijen (rechts) opent het jubileumfeest
Wethouder Marijn van Ballegooijen (rechts) opent het jubileumfeest Gemeente Amstelveen

MOC-gebouw viert 50-jarig bestaan met wijkbewoners

30 augustus 2019 om 14:07 Overig

AMSTELVEEN Het MOC-gebouw aan de Lindenlaan bestaat uit 50 jaar en dat wordt vandaag gevierd met allerlei activiteiten in het Maatschappelijk OntmoetingsCentrum. Bewoners van de wijk Keizer Karelpark kunnen aan allerlei activiteiten meedoen en  en ervaren wat er allemaal bij het MOC mogelijk is. Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg en Welzijn) gaf vanmorgen de aftrap voor de feestelijkheden. "Heel mooi om dit te vieren en zo ook de vrijwilligers en de activiteiten die ze organiseren in het zonnetje te zetten. Het MOC is echt een ontmoetingscentrum voor de hele buurt, waar inwoners langs kunnen voor informatie, advies, ondersteuning. Ook vinden er allerlei activiteiten plaats."

Het wijkcentrum is met ingang van dit jaar samengegaan met Buurtkamer Keizer Karelpark met het doel om nog meer activiteiten voor buurtbewoners te organiseren.

Het MOC-gebouw heeft in de afgelopen 50 jaar verschillende instellingen gehuisvest. Het meest recent zijn het AMW Maatschappelijk Werk, Vita welzijn en advies en Stichting Cardanus. Nu is op de begane grond De Buurtkamer gevestigd, een samenwerking tussen De Buurtkamer KKP en Participe. Boven De etages daarboven bieden onderdak aan verschillende instellingen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie