Dick Raat.
Dick Raat. Pr

Dick Raat in My Generation Cultuurcafé in P60

30 maart 2024 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN Dick Raat treedt dinsdag 2 april op in het My Generation cultuurcafé in Poppodium P60. Het programma begint om 15.00 uur en de toegang is gratis (zaal open om 14.30 uur). Dick Raat brengt pop- en dance-classics om zorgt met een rock ‘n roll-, reggae- en disconummers voor een feest van herkenning. En met zijn spontane en passievolle wijze van optreden zorgt hij altijd voor een energieke sfeer.


NIET ACHTER DE GERANIUMS

Het My Generation cultuurcafé vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in poppodium P60 voor 60-plussers die niet achter de geraniums willen zitten. Er wordt altijd live muziek van uiteenlopende genres ten gehore gebracht. My Generation is een samenwerking tussen het Poppodium P60 en Amstelring. Met het initiatief willen de twee organisaties de stereotiepe beeldvorming rond ouderdom tegengaan en het bewijzen dat het nooit te laat is om nieuwe avonturen aan te gaan of nieuwe passies te ontdekken.

MY GENERATION ROCKKOOR

Naast het maandelijks cultuurcafé is er ook het My Generation Rockkoor. Dat repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de grote zaal van het poppodium. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste maar plezier in het samen zingen is dat wel! Deelname aan het koor kost 4 euro per keer. Een eerste keer meezingen kost niks. Wie meer wil weten kan een berichtje sturen naar mygeneration@amstelring.nl, of kan gewoon een keertje binnenlopen op dinsdagmiddag.

Het My Generation Cultuurcafé vindt op 2 april plaats in Café P60 aan het Stadsplein100a in Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie