Het Hermann Wesselink College in Amstelveen.
Het Hermann Wesselink College in Amstelveen. HWC

Hermann Wesselink College viert 60-jarig bestaan met reünie

12 februari 2024 om 10:49 Overig

[AMSTELVEEN Het Hermann Wesselink College bestaat 60 jaar. Het jubileum wordt op zaterdagmiddag 13 april gevierd met een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers. Ook medewerkers die maar relatief kort aan de school verbonden zijn geweest, en leerlingen die maar twee jaar op het HWC hebben gezeten, zijn welkom.  

Tijdens de reünie kunnen  bezoekers klasgenoten van vroeger ontmoeten, nog eens een lesje volgen bij een geliefde docent, samen muziek maken, herinneringen ophalen aan het 100-dagenfeest, foto’s bekijken en samen op de foto gaan. 

Het oude schoolgebouw is inmiddels gesloopt, maar vlak ernaast staat de nieuwe school. Reüniegangers kunnen een rondleiding door het nieuwe gebouw volgen en ervaren  hoe de sfeer door de jaren heen niet veranderd is. Het HWC is volgens de school nog altijd een levendige gemeenschap die bol staat van de muziek en waar het voor de leerlingen en medewerkers goed toeven is. ‘Maar het hoofddoel van de reünie is natuurlijk ontmoeting en wie weet voel je je nog even weer die HWC’er van toen.’

Aanmelden kan via reuniehwc.nl. De kosten bedragen 10 euro p.p. Op de reüniesite is ook meer informatie over het programma te vinden,  zijn er foto’s te zien en is er een gastenboek.


De 3 schoolgebouwen van het HWC door de jaren heen. - Collage reüniesite

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie