Afbeelding
Carla

Column Jasmijn Fotografeert: inspiratie voor de amateurfotograaf

10 februari 2024 om 10:00 Overig Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN Zoals ik al had aangekondigd in mijn vorige column, wil ik graag acht andere fotografen een podium geven in deze krant. Deze week zijn dat Carla (boven), Henk (eerste foto onder deze tekst), Toby (tweede foto onder  de tekst) en Wendy (derde foto onder de tekst).

Als amateurfotograaf is het heel inspirerend en leerzaam om lid te zijn van een fotoclub. De verschillende opdrachten tijdens de bijeenkomsten bieden de gelegenheid om je fotografische horizon te verbreden. De andere leden staan altijd open om hun kennis met je te delen. En het is een leuke manier om fotomaatjes te ontmoeten.

Fotoclub Amstelveen komt elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur samen. Ik bedenk elke maand een uitdagend en afwisselend thema. Dat zie je terug in de foto’s die de leden van Fotoclub Amstelveen gemaakt hebben tijdens de events.

De foto’s hangen tot en met 19 februari in ontmoetingscentrum De Meent voor onze jaarlijkse expositie. Op 16 februari vieren we dat van 17.00 tot 19.00 uur met een gezellige samenkomst in De Meent. U bent van harte welkom! Voor meer informatie: facebook.com/fotoclubamstelveen

Jasmijn Fotografeert


Foto: Henk


Foto: Toby


Foto: Wendy

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie