Lara Walraven werd Superjuffie in 2022.
Lara Walraven werd Superjuffie in 2022. Foto: Amstelkids

Welke klas heeft dit schooljaar de leukste juf of meester?

29 mei 2023 om 15:13 Onderwijs

AMSTELVEEN Welke basisschoolklas uit Amstelveen en omstreken heeft dit jaar de leukste of liefste juf of meester? Die vraag staat centraal tijdens de Superjuffie & SuperMees Verkiezing van 2023. Kinderen kunnen hun juf of meester tot 11 juni opgeven.

‘Superjuffen en supermeesters kunnen heel veel. En dat stopt niet alleen bij goed uitleggen. Ze maken ook leuke grappen, kunnen serieus met je praten en houden jouw geheimen geheim. Eigenlijk zijn het supermensen en daarom mogen ze in het zonnetje worden gezet,’ zo luidt de oproep aan leerlingen voor deelname aan de actie in de kinderkrant Amstelkids.

Kinderen die vinden dat hun juf of meester in het zonnetje gezet moet worden, kunnen in maximaal 50 woorden laten weten waarom hij of zij de titel Superjuffie of SuperMees 2023 verdient. Ze moeten daarvoor het formulier op pagina drie van de kinderkrant in, knip deze uit en lever deze vóór zondag 11 juni in bij boekhandel Libris Venstra op het Stadsplein. De krant is de laatste week van mei op alle basisscholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel verspreid. Maar e-mailen mag ook. Dat kan via info@venstra.nl.

Een vakkundige jury zal de aanmeldingen bekijken en drie genomineerden uitnodigen op de speciale uitreikingsmiddag. De hele klas is dan natuurlijk ook welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie