De Kleine Wereld is op locatie Landtong een kinderopvang gestart met een aanbod van peuterarrangementen en voorschoolse educatie
De Kleine Wereld is op locatie Landtong een kinderopvang gestart met een aanbod van peuterarrangementen en voorschoolse educatie Aangeleverd

Nieuwe kinderopvang sluit aan bij aanpak onderwijs op locatie Landtong

Onderwijs

AMSTELVEEN Aan De Landtong in de wijk Groenelaan is De Kleine Wereld een kinderopvang gestart met een aanbod van peuterarrangementen en voorschoolse educatie. De nieuwe opvang sluit goed aan op de ontwikkeling van een nieuwe school op de locatie Landtong. Daar wordt straks een totaal aanbod geboden op het gebied van onderwijs en kinderopvang op basis van één educatieve visie. 

Vestiging van De Kleine Wereld is huiselijk ingericht. De inzet van de medewerkers is om echt iets bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen die zij opvangen. Dat is ook de ambitie waar De Kleine Wereld en basisschool De Horizon zich gezamenlijk voor inzetten. In het nieuwe schoolgebouw gaan ze een totaalaanbod aanbieden op het gebied van onderwijs en kinderopvang op basis van een integraal programma voor onderwijs en ontwikkeling.

Marijke Stenger, directeur van De Horizon, kijkt uit naar de realisatie van het nieuwe schoolgebouw. “De nieuwbouw biedt ons de mogelijkheid om onderwijs aan te bieden dat gericht is op de toekomst en waarbij de brede ontwikkeling van het kind centraal staat,” zei ze hier eerder over.

advertentie
advertentie