Afbeelding
Ruud Sahertian / Marja Boll

Basisschool De Westwijzer trapt schooljaar spectaculair af

18 augustus 2020 om 11:02 Onderwijs

AMSTELVEEN De start van het nieuwe schooljaar op OBS de Westwijzer was maandag echt een feestje. Alle kinderen op het schoolplein wisten niet waar ze moesten kijken zoveel nieuws was er te zien.

In de zomervakantie is er door directeur Ruud Sahertian en zijn team namelijk hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en inrichting van de school. Dat zag je aan het nieuwe logo op de schoolgevel en met bijbehorende mascotte ‘Wijze Westie’; een super nieuwsgierige uil die veel vragen stelt.

Een eigenschap die directeur Ruud de kinderen van de Westwijzer ook gunt. Daarna was het de beurt aan theatergroep BV Natuur die op een bijzonder grappige en swingende manier een boom op het schoolplein bouwde voor ‘Wijze Westie’. De school werd ceremonieel geopend met het doorknippen van een lint door Frank Berkhout, wethouder onderwijs, schoolbestuurder Frans Cornet, bestuurder Amstelwijs en meester Peter Heida, die binnenkort met pensioen gaat.

Wethouder Onderwijs Frank Berkhout: ‘Wat een spectaculaire en feestelijke opening had de Westwijzer voor haar leerlingen in petto. Ze gilden het uit van de lol en activiteiten maakten meteen een hoop energie los op deze school. Mijn complimenten voor het geweldige festijn en natuurlijk voor Wijze Westie. Een mooi begin van het schooljaar waarmee ik graag alle kinderen, leraren, onderwijsassistenten van alle scholen veel plezier en succes wens.’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie