Het plan voor De Scheg-Oost voorziet in de bouw van 172 woningen in het gebied tussen de spoordijk en de Bovenkerkerweg.
Het plan voor De Scheg-Oost voorziet in de bouw van 172 woningen in het gebied tussen de spoordijk en de Bovenkerkerweg. Eddie de Blieck

Ontwerp-bestemmingsplan voor nieuwbouwwijk De Scheg-Oost ter inzage

3 december 2021 om 13:00 Nieuwbouw

AMSTELVEEN De gemeente legt het ontwerpbestemmingsplan voor De Scheg-Oost voor zes weken ter inzage. Het nieuwe bestemmingsplan is nodig om ten zuiden van Westwijk de eerste 172 woningen te kunnen realiseren van de nieuwe woonwijk De Scheg. In totaal komen er circa 1.300 woningen in het gebied langs de Van Hattumweg. 

Het ontwerpbestemmingsplan voor De Scheg-Oost heeft betrekking op een deel van de Legmeerpolder tussen de spoordijk en Bovenkerkerweg. De woningen worden omringd met water en groen en er is ook ruimte voor een recreatieve zone.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is vanaf 4 december en met 14 januari digitaal te raadplegen op ruimtelijkeplannen.nl en het is gedurende die tijd –op afspraak- ook op papier in te zien in het raadhuis. Op amstelveen.nl/zienswijze is informatie te vinden over hoe een zienswijze ingediend kan worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie