Afbeelding
Jasmijn Fotografeert

Column Jasmijn Fotografeert: Na regen komt zonneschijn

28 januari 2023 om 10:00 Natuur en milieu Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN Eigenlijk moet ik hieraan toevoegen ‘maar het duurde niet lang’. Als fotograaf word je toch wel ongelukkig van druilerig weer. Ik heb nog een aantal ideeën voor fotoseries voor deze column, maar daarvoor heb ik echt een zonnetje nodig.

Deze serie van vier heb ik dus niet geheel in januari kunnen fotograferen. Dat zie je aan de foto hieronder waar de bomen nog in blad staan. Aan een andere foto heb ik stiekem een zonnester toegevoegd met Photoshop. Ik ben geen volleerd ‘shopper’ dus ik vrees dat het niet onopgemerkt blijft.

Begin januari heb ik twee konijntjes geadopteerd bij Dierenopvang Amsterdam. Zij zullen de komende tijd vaker te zien zijn in deze column. Ik kan immers geen leuker onderwerp verzinnen. Op de foto hieronder zie je de zon (of wat er voor door moet gaan) weerspiegeld in het oog van Ron Konijn.

De truc voor een echte zonnester is trouwens: zorg dat het zonlicht gebroken wordt en kies een kleine lensopening (hoog F-getal). Vind je het leuk om dit soort tips te krijgen? Bij Fotoclub Amstelveen gaan we maandelijks samen fotograferen. Zie www.fotoclubamstelveen.nl voor meer informatie.


De zon weerspiegeld in het oog van Ron Konijn - Jasmijn Fotografeert


Foto: Jasmijn Fotografeert


Foto: Jasmijn Fotografeert

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie