Op de foto met de leerlingen van links naar rechts: Ton Jansen (gemeente Amstelveen), Jorien van Dam (feestcommissie), Floor Gordon (wethouder Openbare Ruimte & Onderwijs), Eva Bijlsma (directeur De Linde), Refkele Steemers (feestcommissie), Sinterklaas, Ilse van der Neut (feestcommissie) & Dirk Zwaan (gemeente Amstelveen).
Op de foto met de leerlingen van links naar rechts: Ton Jansen (gemeente Amstelveen), Jorien van Dam (feestcommissie), Floor Gordon (wethouder Openbare Ruimte & Onderwijs), Eva Bijlsma (directeur De Linde), Refkele Steemers (feestcommissie), Sinterklaas, Ilse van der Neut (feestcommissie) & Dirk Zwaan (gemeente Amstelveen). Gemeente Amstelveen

Leerlingen Montessorischool De Linde maken kunstwerk van zwerfafval

2 december 2022 om 15:19 Natuur en milieu

AMSTELVEEN Leerlingen van Montessorischool De Linde hebben vandaag een kunstwerk van zwerfafval onthuld. Het afval hadden zij samen verzameld in de buurt van de school. Sinterklaas en wethouder Floor Gordon waren bij de onthulling aanwezig en vonden het kunstwerk prachtig. De Sint arriveerde in stijl in een veegwagen van de gemeente. “Het is geweldig dat de kinderen samen de buurt hebben schoongemaakt én iets nieuws maakten van afval. Het kunstwerk is ontzettend creatief,” aldus wethouder Floor Gordon.Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie