Afbeelding
Jasmijn Fotografeert

Column Jasmijn: Abstracte schilderijen in het bos

8 januari 2022 om 10:32 Natuur en milieu Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN Nu de musea dicht zijn en we ons geluk meer buiten (moeten) zoeken, kunnen we zelfs onze broodnodige dosis cultuur uit de natuur halen. De regen zorgt ervoor dat de kleuren van onder andere mossen, blaadjes en boomstammen geaccentueerd worden. Als je goed kijkt, is het bos één groot schilderij.

Ook de zwammen schieten als paddenstoelen uit de grond. Wat is eigenlijk het verschil tussen een zwam en een paddenstoel, vroeg ik me af nadat ik deze zin had opgeschreven. Google vertelt mij dat een paddenstoel het vruchtlichaam is van een zwam of schimmel. De paddenstoel steekt uit boven de grond en een heel netwerk van schimmeldraden bevindt zich onder de grond. Weer wat geleerd!

Bedankt dat jullie ook in 2022 mijn column lezen. Ik wens iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar. Misschien heb je als goed voornemen dat je een leuke hobby gaat oppakken. Als je nieuwe hobby fotografie is, dan help ik je graag op weg met een workshop om meer rendement uit je camera te halen. Ook als die camera in je telefoon zit. 

Zie www.jasmijnfotografeert.nl voor meer informatie.


Foto: Jasmijn Fotografeert


Foto: Jasmijn Fotografeert


Foto: Jasmijn Fotografeert

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie