Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Inzameling kerstbomen in Amstelveen begonnen

3 januari 2022 om 17:30 Natuur en milieu

AMSTELVEEN Vanaf 3 januari tot en met 16 januari zamelt Afvalbeheer kerstbomen in. Kerstbomen kunnen worden aangeboden bij een ophaalpunt of zelf worden weggebracht.

 Omdat de  kerstboom uiteindelijk wordt verwerkt tot compost moet alle kerstversiering eruit verwijderd worden. De compost wordt gebruikt om grasvelden in Amstelveen te verbeteren.
Bewoners van laagbouw kunnen de kerstboom op de dag dat de groene GFT-container wordt geleegd achterlaten op de plek waar de groene GFT-container wordt aangeboden. Bij voorkeur op een parkeervak. Bekijk de data in de Afvalkalender.

Woningen in hoogbouw kunnen de boom aanbieden bij de dichtstbijzijnde ondergrondse restafvalcontainer, op een parkeervak bij de container. 

De kerstboom kan tijdens openingstijden ook worden afgegeven bij het Afvalbrengstation op bedrijventerrein Legmeer (Grutterij 26). Het Afvalbrengstation is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. De kerstboom kan ook naar de gemeentewerf aan Escapade (Langs de Werf 10) worden gebracht. Inleveren kan vanaf 10 tot en met 14 januari tussen 10.00 en 14.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie