Afbeelding
Beer en Toffee

Column Jasmijn: Buurhondjes

27 november 2021 om 10:30 Natuur en milieu Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN Jullie hebben inmiddels vast door dat ik gek ben op dieren. En dan wil ik best toegeven dat ik meer een hondenmens ben, dan een kattenmens. Wat is er dan leuker dan je buren vragen of je hun hond mag fotograferen tussen de herfstblaadjes? Honden ook blij, want die mogen ergens achteraan rennen.

Zelf ben ik te veel van huis om een huisdier te nemen, maar stiekem ben ik een beetje jaloers op mensen met een hond. Het is het perfecte maatje en wat me ook zo leuk lijkt, is het praatje met je buren als je tegelijkertijd de hond uitlaat. Zoals het vroeger ook gezelliger was in de rokerscoupé van de trein. Iemand om een aansteker vragen, is een mooie opening voor een gesprek. Ik heb een aantal jaren in Den Haag gewerkt en vaak was de laatste vrije zitplaats tussen de rokers. Ik kwam dan stinkend thuis, maar had wel een leuke reis gehad. Dit gevoel (zonder de stank) ervoer ik weer toen ik op stap was met mijn buren en hun honden. Bedankt hiervoor!

Op de foto boven lopen Beer en Toffee; hieronder speelt Catan; tweede van onderen is van een sprintende Archie en helemaal onderaan zien we Dappertje.

Vind je het ook leuk om dieren te fotograferen? Ik geef workshops fotografie. Zie jasmijnfotografeert.nl/workshop-dierenfotografie.htm voor meer informatie of mail me.

jasmijnfotografeert@gmail.com


Catan. (Foto: Jasmijn Fotografeert)


Archie. (Foto: Jasmijn Fotografeert)


Dappertje. (Foto: Jasmijn Fotografeert)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie