Afbeelding
Jasmijn Fotografeert
Jasmijn fotografeert

De bloemetjes en de bijtjes

15 mei 2021 om 10:30 Natuur en milieu Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN De natuur is van slag door het koude weer van de afgelopen tijd. Ik zie het aan de eik die in het gemeenteplantsoen achter mijn huis staat. Normaal had die al veel verder in blad moeten staan.

Door die achterstand zijn er ook een stuk minder insecten. Hetgeen ervoor zorgt dat de vogels moeite hebben om hun jongen voldoende te voeden. En juist in dit seizoen is er veel behoefte aan eiwitrijk voedsel, opdat de kleintjes goed kunnen groeien.

Gelukkig zijn er, als ik goed kijk, toch nog wel kleine diertjes te vinden. Bijen en vlinders bieden leuke fotomomenten. De magnolia staat nog in bloei en ineens zit daar een spinnetje precies op de goede plek. Klik! Gewoon met de camera van mijn mobieltje. Een hommel doet zich tegoed aan de nectar van mijn geraniums. Ook dit kan iedereen gemakkelijk fotograferen. De beste camera is immers degene die je bij je hebt! Stel scherp door op de juiste plek op je beeldscherm te klikken en fotografeer op ooghoogte. Wil je meer fotografietips? Ik geef je graag een privé workshop. Gewoon in Amstelveen. www.jasmijnfotografeert.nl/dierenfotografie.htm


Jasmijn Fotografeert


Jasmijn Fotografeert


Jasmijn Fotografeert

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie