De Slimme Regenton staat tot 1 mei bij Villa Randwijck.
De Slimme Regenton staat tot 1 mei bij Villa Randwijck. Gemeente Amstelveen

Kans maken op een gratis regenton naar keuze

2 april 2021 om 08:45 Natuur en milieu

AMSTELVEEN Bij Villa Randwijck staat tot 1 mei een spectaculaire Slimme Regenton. Bijzonder is dat deze gekoppeld is aan de lokale weersvoorspelling. Zo kan die optimaal gebruik maken van zijn capaciteit door zichzelf te legen voor een grote regenbui. Gemeente Amstelveen organiseert van 2 april tot 1 mei een regentonactie voor inwoners van Amstelveen, waarbij inwoners de Slimme Regenton gaan bezoeken. Aanleiding voor deze actie is de motie ‘Watervriendelijke tuinen’ die unaniem is aangenomen.

ACTIE Om inwoners kennis te laten maken met de voordelen van een regenton wordt van vrijdag 2 april tot en met vrijdag 30 april een regentonactie gehouden. Vijf inwoners maken kans op een bedrag van maximaal 150 euro om een regenton aan te schaffen. De vijf inwoners met de best gemotiveerde inzending inclusief een foto van het bezoek aan de Slimme Regenton winnen een regenton. 

INZENDEN Inwoners kunnen tot uiterlijk vrijdag 30 april hun inzending mailen naar nme@amstelveen.nl onder vermelding van ‘Slimme Regentonactie’. Vermeld bij inzending ook (achter)naam, postcode en telefoonnummer. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden over de actie op amstelveenrainproof.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie