Ook vorig jaar gingen vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen tijdens de Opschoondag.
Ook vorig jaar gingen vrijwilligers op pad om zwerfafval op te ruimen tijdens de Opschoondag. Naomi Heidinga

Amstelveen ruimt zwerfvuil op tijdens Landelijke Opschoondag

9 maart 2020 om 12:17 Natuur en milieu

AMSTELVEEN Inwoners van Amstelveen kunnen op zaterdag 21 maart in verschillende wijken weer meedoen aan de Landelijke Opschoondag. De gemeente zorgt er voor dat in een aantal wijkcentra die dag grijpers, ringen en afvalzakken aanwezig zijn om zwerfvuil op te ruimen.

De wijkcentra die startpunten voor de Opschoondag zijn, zijn: Villa Randwijck (Catharina van Clevepark 10), Alleman (Den Bloeyenden Wijngaerdt 1), Pluspunt (Smeenklaan 1), Westend (Westwijkplein 3), Buurtkamer Keizer Karel Park (Lindenlaan 75), De Bolder (Groenhof 140) en De Meent (Orion 3).

Deelnemers die mee willen helpen om hun buurt schoont te maken, kunnen om 9.30 uur de deelnemende wijkcentra inlopen voor een kopje koffie of thee. Het opschonen vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Na afloop worden de opruimers beloond met taart. We zich wil aanmelden of wie extra informatie wil, kan een e-mail sturen naar Jacqueline Quarles. Zij is tevens verantwoordelijk voor de organisatie van de landelijke Opschoondag in Amstelveen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie