Groepsfoto van leden van OV Musicals.
Groepsfoto van leden van OV Musicals. OV Musicals

Leden Amstelveense musicalvereniging treden op met sterren in ‘Musical Autumn Nights’

25 oktober 2023 om 11:03 Muziek

AMSTELVEEN Leden van OVA Musicals treden op woensdag 1 november op met de musicalsterren in ‘Musical Autumn Nights’  in Schouwburg Amstelveen. Esmée Dekker, Linda Verstraten, Magtel de Laat, Nigel Brown en Tristan van der Lingen brengen samen met een live band iconische nummers uit de musicalgeschiedenis op de planken. Ze worden hierbij in Schouwburg Amstelveen ondersteund door de leden van OVA Musicals.

OVA Musicals geeft ook alvast een voorproefje geven van de nieuwe voorstelling ‘Petticoat’  die de musicalvereniging op 21 en 22 juni 2024 opvoert in Schouwburg Amstelveen.

In ‘Musical Autumn Nights’ passeren een keur van musicalhits de revue. Van ‘Aladin’ , tot ‘ The Greatest Show Man’ en van ‘ Mamma Mia!’  tot ‘Elizabeth’. Er zijn nog kaarten te koop via www.schouwburgamstelveen.nl

NAAMSWIJZIGING

Sinds begin oktober heeft Musicalvereniging OVA haar naam officieel gewijzigd naar OVA Musicals.Voorzitter Astrid Breuker-Hoffscholte: “Op papier was OVA tot voor kort nog een operettevereniging.Wij spelen al geruime tijd musicals, dus werd het tijd voor een nieuwe naam die helemaal past bij wie wij zijn als vereniging!”

PETTICOAT

Op 20 en 21 juni brengt OVA Musicals Petticoat op de planken in Schouwburg Amstelveen. Deze voorstelling, speciaal geschreven voor Chantal Janzen,vertelt het verhaal van Pattie Jagersma die dolgraag zangeres wil worden. Een Het is een hart verwarmende en vrolijke musical. De hoofdrol wordt gespeeld door Indra de Bree-van der Meer. Kaarten zijn nu al te koop via Schouwburg Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie