Barry Paf, Sem van den Burgt en Koen Hansen voor de Domino´s-vestiging aan de Rembrandtweg
Barry Paf, Sem van den Burgt en Koen Hansen voor de Domino´s-vestiging aan de Rembrandtweg Domino´s

Sem van den Burgt van Domino’s Rembrandtweg succesvol in NIX Factor

6 maart 2023 om 11:10 Muziek

AMSTELVEEN Sem van den Burgt, eigenaar van de Domino’s winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen, is tegenwoordig naast pizzamaker ook een popster in wording. De ondernemer deed mee aan het nieuwe SBS6-programma NIX Factor en won. In het programma gaan twee radio-dj’s een weddenschap aan met de beste producers van Nederland. Daarbij staat de vraag centraal of de producers van iemand, die niet goed kan zingen, een wereldster kunnen maken. Sem van de Burgt deed mee met het nummer ‘Waar gaan we heen (Mijn Vriend)’.

In het tv-programma werd producer Marf (bekend van hits van onder andere Flemming) door de dj’s Barry Paf en Koen Hansen van 100% NL radio uitgedaagd om met Sem een heuse hit te creëren. En dat was nog best spannend. ‘’Ik ben door de dj’s geselecteerd omdat ze ervan overtuigd waren dat ik nooit een hit zou kunnen scoren. Mijn expertise ligt natuurlijk ook bij het runnen van mijn eigen winkel en het bereiden van pizza’s. Ik was nieuwsgierig hoe ver ik zou komen als ik met mijn zangkunsten zou meedoen aan het programma. Tot mijn eigen verrassing ging ik telkens een ronde verder. Waar ik eerst alleen maar zong onder de douche, stond ik nu ineens in een professionele muziekstudio.’’

Het nummer ‘Waar gaan we heen (Mijn Vriend)’ is hieronder te beluisteren.


Met de hulp van een professioneel team kreeg Sem het voor elkaar: maandagochtend 27 februari was zijn hit te horen op 100% NL, waar 70 procent van de luisteraars aangaf dit nummer vaker te willen horen. Barry Paf en Koen Hansen hadden het bij het verkeerde eind. Daarom kwamen ze één dag langs in de winkel van Sem en hielpen ze hem bij het bereiden en bezorgen van pizza’s in Amstelveen.

NIX factor is een productie van Talpa. Het programma is op zaterdagavond te zien op SBS6.


Tv-opnames in de Domino´s-vestiging; Barry Paf en Koen Hansen helpen bij het bereiden van pizza’s. - Foto: Domino’s


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie