Mill is een van de artiesten die op 25 juni optreedt tijdens de Urban Show.
Mill is een van de artiesten die op 25 juni optreedt tijdens de Urban Show. P60/ Pr

Talentvolle artiesten uit hiphop/urban scene in P60

16 juni 2022 om 09:00 Muziek

AMSTELVEEN Poppodium P60 is zaterdagavond 25 juni het toneel van de The Urban Show . Tijdens deze show staan talentvolle, beginnende artiesten uit de hiphop/urban scene op het podium. Op het programma staan optredens van Lo Dosanto, Mill, Stadsboy, Tama Justice, RayyBeezy en Marka Vision.

Lo Dosanto staat bekend om zijn eerlijkheid en de manier waarop hij dingen beschrijft in zijn tracks. ‘Wat ik vertel zijn de gebeurtenissen die mij gemaakt hebben tot wie ik vandaag de dag ben. Dit zijn dingen die mensen kunnen herkennen wanneer ze mijn muziek luisteren.’ Zijn muziek is geïnspireerd door artiesten zoals: J. Cole, 50Cent en Dave, die hun kijk op de wereld en hun levenservaringen delen door middel van flows en technische rijmschema’s.

MILL Mill is geboren in Amsterdam en opgevoed met muziek van zijn ouders. Zijn vader is drummer en hij kwam daardoor al op jonge leeftijd in aanraking met live-optredens. Wanneer hij begint te rappen op zijn eigen beats in 2014 ontstaat de sound die hem uiteindelijk Mill zal maken.

STADSBOY Stadsboy vindt in bijna alles inspiratie. ‘Al is het maar een klein stukje van een afschuwelijk nummer wat me raakt.’ Hoewel hij weinig van de Nederlandse scene snapt, vindt hij dat hij er zeker in thuishoort. ‘Ik ben zelf ook weird dus dat komt mooi uit.’ Hij vindt ook dat er nooit genoeg geëxperimenteerd kan worden met muziek.

TAMA JUSTICE Tama Justice is een Amsterdamse rapper die in zijn liveshows voor vloedgolf aan energie zorgt. Hij brengt scherpe songs met een gevarieerde en eigen sound, waarin elementen van rap, rave en metal samenkomen met agressieve basslines en intense vocals.

RAVYBEEZY De in Leeuwarden geboren RayyBeezy is al jaren achter de schermen bezig met muziek. maar brengt pas sinds eind 2019 muziek uit op Spotify. In zijn songs komt hij met pakkende melodieën en harde punchlines. In september heeft hij zijn eerste EP uitgebracht genaamd ‘Honey Beez’. In 2022 komen er meer releases, meer samenwerkingen en clips aan.

MARKA VISION De 22-jarige Marka Vision brengt Franse Dance Rap. Hij heeft recent een clip opn YouTube geplaatst met de titel ‘Paro Real’.

The Urban Show begint zaterdag 25 juni om 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur). Toegang 7,50 euro in de voorverkoop en 8,50 aan de kassa. Voor meer info: p60.nl/urban

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie