Het Noorddamcentrum in Bovenkerk is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd.
Het Noorddamcentrum in Bovenkerk is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd. Archief BDU/Eddie de Blieck

Feestelijke heropening van Noorddamcentrum met bandjesavond

4 juni 2022 om 11:00 Muziek

BOVENKERK Om te vieren dat het verbouwde Noorddamcentrum weer in gebruik wordt genomen, vindt er zaterdagavond 18 juni een bandjesavond plaats. Het Noorddamcentrum is het muzikale hart van de Amstelveense wijk Bovenkerk. Menig Bovenkerkse muzikant of band heeft er opgetreden. Ook feestavonden als Rock Urbanus zijn legendarisch.  Op 18 juni vindt de feestelijke opening van het centrum plaats voor de muziekscene van Bovenkerk, hun publiek en iedereen die zin heeft in een stomende feestavond. De zaal gaat om 20.00 uur open en de toegang is gratis.

Het programma begint om 20.00 uur met een ‘The Young Ones-blokje’ met twee jongerenbands uit Bovenkerk. Vervolgens treedt de Pete Bog’s Big Band op.

Daarna is het de beurt aan de gelegenheidsband The Wonderbirds die speciaal voor deze avond is opgericht. Het is een Bovenkerkse formatie rond singer-songwriter John Spijker (gitaar en zang) met drie artiesten uit het Rock Urbanus-circuit: Hans Neufeglise (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums).

De avond wordt afgesloten door ‘De Elektrische Heeren’ een Bovenkerkse gelegenheidsformatie rond Dirk van der Klooster (gitaar en zang) met Marcel Besselink (bas), Stijn Broeder (gitaar) en Jaap Koning (drums). Op het repertoire van de gelegenheidsbands staat voornamelijk muziek uit de jaren ’60, ‘70 en ‘80.

De presentatie van de avond is in handen van Jaap Koning (drumleraar en directeur van muziekschool Logblock).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie