Vreugde bij de de bandleden van Lifeblood na het winnen van Popprijs Amstelland.
Vreugde bij de de bandleden van Lifeblood na het winnen van Popprijs Amstelland. P60

Lifeblood winnaar van Popprijs van Amstelland

27 mei 2022 om 11:27 Muziek

AMSTELVEEN De rockband Lifeblood heeft dit jaar de Popprijs van Amstelland gewonnen. Deze wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door het Amstelveense Poppodium P60 en N201 in Aalsmeer. Deze competitie biedt bands en acts uit Amstelveen, Aalsmeer en omgeving de kans om hun talenten te ontwikkelen.

Op 20 mei vond de finale van de Popprijs van Amstelland plaats in P60. Daarin naam Lifeblood het op tegen drie andere acts: Jason Gwen, Bazes en Het Verbondt. De vier heel verschillende acts waren erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd Lifeblood, bestaande uit jonge muzikanten uit Aalsmeer en Uithoorn, de winnaar. 

Lifeblood won daarmee niet alleen de trofee, maar ook een  grote prijzenpakket gewonnen, dat mogelijk is gemaakt door de sponsoren: Gooise-Gitaren.nl, N201 Aalsmeer, Stage Music Shop, Studio Peggy51, Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Drumland Terpstra, Jack Daniels en Kuppmen Music. De andere acts gingen niet met lege handen naar huis, maar kregen van de sponsor Kuppmen Music nog een setje Kuppmen sticks naar keuze.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie