Het duo Bodhi & Titus.
Het duo Bodhi & Titus. Aangeleverd

Mokum Folk Festival in wijkcentrum Alleman

15 maart 2022 om 07:30 Muziek

AMSTELVEEN In Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1,  wordt zondag 20 maart vanaf 15.00 uur het Mokum Folk Festival gehouden. De zaal gaat open om 14.30 uur. Entree kost 7,50 euro (betalen kan niet met pin). Voor donateurs van Stichting Mokum Folk is de toegang gratis.

Het podiumseizoen van Mokum Folk loopt eigenlijk van oktober tot en met maart maar corona heeft dat onmogelijk gemaakt. Het is toch nog mogelijk om één middag te organiseren. Dat wordt een mini festival met optredens van Piet Karregat, De Glorious Plectrums en zangduo Bodhi & Titus.
Piet Karregat is geen onbekende in de folkwereld. Hij speelde in folkgroepen zoals Windvlaag, Devilish Mary en ’t Gevolg. In 2019 heeft hij nog de langspeelplaat ‘Bijna alles goed’ uitgebracht.


Piet Karregat. - Aangeleverd

De Glorious Plectrums is een nieuw trio maar de bandleden zijn zeker bekenden van Mokum Folk. Het zijn de bestuursleden Elly Wind, Rob van Niele en Herbert Bos. Zij spelen een mix van songs uit de stal van Americana maar ook van eigen bodem.
Ook het duo Bodhi & Titus is bekend. Zij hebben een gevarieerd repertoire van ingetogen ballads ‘donker als Guiness tot vrolijke meezingende songs’.



Glorious Plectrums. - Aangeleverd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie