Het senioren rockkoor My Generation in P60.
Het senioren rockkoor My Generation in P60. P60/Antoine Julien

Senioren rockkoor ‘My Generation Amstelveen’ gaat weer van start

12 maart 2022 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN My Generation Amstelveen start op dinsdag 15 maart een nieuwe reeks van het senioren rockkoor. Elke dinsdagmiddag kunnen ouderen uit Amstelveen onder leiding van Boris Kothuis weer zingen in Poppodium P60 aan het Stadsplein. Deelname kost 8 euro per keer.

Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste om mee te doen aan het koor. Deelnemers zingen lekker informeel soul- rock- en pop-klassiekers. De repetities vinden op alle dinsdagen behalve de eerste dinsdag van de maand plaats van 16:00 tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur). Dirigent Boris Kothuis is bekend van reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Opgeven voor deelname kan via mygeneration@amstelring.nl. De kosten kunnen ter plekke, per keer betaald worden.

My Generation Amstelveen is een cultureel programma voor senioren dat georganiseerd wordt door P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop. Het is bestemd voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Meer informatie via mygeneration@amstelring.nl of 06-1464.6643 (Misha de Jong).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie