Afbeelding
Eigen foto

Jonge klassieke muziektalenten treden op in Amstelkerk

2 oktober 2021 om 11:30 Muziek

OUDERKERK Drie jonge klassieke toptalenten, die uitblinken op (inter)nationale concoursen, treden zondag 17 oktober op in de Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel. 

Sasha Witteveen (18) is een contrabassist met een internationale carrière en ze is de winnaar van onder andere het Prinses Christina Concours en het Internationale Basconcours in Lucca. Hawijch Elders (22) is een virtuose violiste. Zij heeft onder andere de Dutch Classical Talent en de Kersjesbeurs gewonnen. Pianist Nikola Meeuwsen (19) profileert zich als één van de opvallendste jonge pianotalenten in Nederland. Hij studeert aan het prestigieuze Accademia della Musica in Imola (Italië). Alle drie zijn regelmatig te zien bij tv-programma Podium Witteman.
De concerten zijn zondag 17 oktober om 14.30 uur en 17.00 uur in de Amstelkerk, Kerkstraat 11. Het programma bestaat uit muziek van ‘de Paganini van de contrabas’, Giovanni Bottesini, en van de Argentijnse componist en bandoneonist Astor Piazzolla, de grote vernieuwer van de tango. Kijk voor kaartjes en informatie op https://sashawitteveen.com/calendar/ , of mail naar: sashawitteveen@hotmail.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie