Afbeelding
P60

Kentucky Snake Oil brengt met Chris Jagger bluegrass en americana naar Poppodium P60

14 september 2021 om 14:00 Muziek

AMSTELVEEN Fans van americana, bluegrass en country kunnen donderdag 30 september om 20.30 uur terecht bij Poppodium P60. Op deze avond speelt Kentucky Snake Oil werk van onder andere Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons. Special guest op die avond is Chris Jagger, de broer van Mick Jagger.

Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van bluegrass, country en americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns.

Special Guest Chris Jagger is de jongere broer van de wereldberoemde Mick Jagger van The Rolling Stones. Chris is een creatief manusje-van-alles en schreef mee aan The Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’. Daarnaast werkte hij samen met grootheden als Bob Dylan, Eric Clapton, David Gilmour.

Wat muziek betreft lopen de interesses van de broers flink uiteen: het werk van Chris bestaat uit een mix van rhythm & blues met folk, cajun en zydeco. Jagger’s nummers hebben een laidback sfeer en een onvervalste, broeierige sound uit het diepe zuiden van Amerika.

Kaarten à 13,50 euro (inclusief servicekosten) zijn beschikbaar via: www.p60.nl/30-09-2021/kentucky-snake-oil-en-chris-jagger

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie